Újdonságok

Kisbabám csomag

A csomagba egy naplót és egy kis figurát választhatsz, attól függően, hogy milyen életszakaszban vagy!  Ha még a pozitív teszt előtt vagytok, tökéletes választás lehet a Várlak napló is, ha viszont már inkább a várandósságod vége felé tartasz, inkább a Kisbabámnak naplót ajánlanám.  Melyik kisállatot válaszd? Gondolj a babádra és megsúgja neked! 

16 500 Ft-tól

Nyuszi

A waffle anyagból készült nyuszi, hurcolható kis társa lehet a babádnak.  A lecsatolható fakarika segítheti őt a fogzás idején, de puha alvókának is használhatjátok. A karika lecsatolható róla!  A patentos résszel pedig akár a hordozóra, akár a babakocsira könnyen rácsatolhatod.  A nyuszi mérete:  18cm (fülek nélkül)  Szürke, bézs és mályva színben elérhető! 

5 900 Ft

Liba

A libarongyi kedves kis alvókája lehet kisbabádnak, amit mindenhová magatokkal vihettek. Tökéletes ajándék lehet kisbabádnak Húsvétra is!  Anyaga: duplagéz  Magassága: 40cm Fehér és szürke színben kérheted! 

6 900 Ft

  Naplók

  Fotóalbum

  Egyéb

  Ingyenesen letölthető kártyák

  Súly és magasságjelölő kártyák

  A kártyákat kinyomtatva feljegyezheted a születéstől egyéves korig minden hónapban babád fejlődését mind a súlyát, mind a magasságát nézve. A kártyákat berakhatod a Kisbabámnak naplóba, így ezeket az adatokat is megőrizheted érdekességképpen. A kártyák mindegyike elsősorban a6 méretre készült. Egy letöltés két db kártyát tartalmaz. 

  Hét- és hónapkártyák

  Nyomtatható kártyák a születéstől a születésnapig, hét -, illetve hónapfordulókra. 10x10-es méret.