Rólam

30 éves vagyok, egy kislány és egy kisfiú büszke anyukája, valamint most már több, mint  12 különböző termék megálmodója. 


A gyerekek előtt (és amúgy hivatalosan most is) média területen dolgoztam (PR szakos diplomával), közben pszichológia BA hallgató lettem, el is végeztem, de csak később, a második várandósságom elején diplomáztam. Most úgy érzem, hogy nem szeretnék pszichológusként dolgozni, viszont közben elvégeztem a dúlaképzést, és bár jelenleg a kicsik mellett szüléseket nem tudok kísérni, azért terveim vannak vele 😊


A várandósság és a szülés témája mindig is közel állt a szívemhez, a Szül(et)éstörténet napló kislányom születése óta dédelgetett álmom, de a változást a kisfiam születése hozta el (ahogy sok minden másban is), és végül belevágtam...


A Születésnapodra napló ötlete szintén rég a fejemben van (kislányom első születésnapja óta írok neki minden szülinapjára), bár igazi formát csak az első napló után öltött...


Az Örökre című örökbefogadástörténet naplót pedig azért is készítettem el, mert annyi babás napló mellett nem volt egy olyan sem, ami kimondottan az örökbefogadó szülőknek ad lehetőséget, hogy leírják az örökbefogadás körüli történéseket, gondolatokat, érzéseket.

Nagy hatással volt rám, amikor anno az @anya_kozosseg oldalán leírta nekem/ nektek egy örökbefogadó édesanya (aki akkor írta ki magàból először) mi, hogyan történt velük 🤍

Az Unokámnak naplóval a nagymamáknak szerettem volna kedvezni, akik szívesen örökítenék meg az unokákkal töltött közös élményeket egy napló formájában elmesélve nekik, amit aztán később, nagyobb korukban megkaphatnak, és visszarepülhetnek a gyermekkorukba.

Sajnos, amikor az én voltam várandós, és az én gyerekeim kisbabák voltak, nem találtam meg a számomra tökéletes naplót, hogy megőrizzem a várandóssággal és az első egy -eseményekkel, történésekkel teli - évet, így (ugyan már később) de megalkottam azt a várandósnaplót, ami hétről-hétre más-más aspektusokból vezet végig a várandósságodon, sőt apa is leírhatja, hogy érzi magát a várakozás ideje alatt, ez a napló a Várlak várandósnapló lett,  majd elkészítettem azt a babanaplót, amiben szerintem minden apró, ám annál lényegesebb dolgot fel tudsz jegyezni, ami rólatok, a veletek történtekről szól, így megszületett a Kisbabámnak babanapló is.

Mivel imádom a fényképeket, és jobban szeretem őket előhivatva nézegetni, ezért készült el a Pillanatok fotóalbum, amelybe a legszebb, legemlékezetesebb képeiteket kiválogatva tudjátok gyűjteni. 

Valentin-nap alkalmából pedig egy limitált kiadású, szerelmes üzeneteket összegyűjtő naplót készítettem, Szeretlek címmel, ami még lehet, hogy nem egyszer és utoljára volt a webshopban... shhh! 

Azóta már elkészült az Ölembe Várlak naplónk, az Ölembe Várlak babahívókör megálmodójával, Mariettával, amelyben a babára várók írhatják le a várakozással kapcsolatos érzéseiket, gondolataikat, történéseket. 

A DreamWorld Design csodás termékeinek készítőjével, Bernivel pedig az ovis gyerekeknek és szüleiknek szerettünk volna egy naplót, amely az ovis, kalandokkal teli évek emlékeit segít megőrizni számukra. Az Ovis emlékeim naplóba minden fontosat összegyűjthetnek, amit később együtt eleveníthetnek majd fel..

A legfrissebb napló pedig az Emlékeim címet kapta, amelybe mindenki szabadon őrizheti meg az emlékeit, arról és úgy, ahogy ő szeretné. 

A legújabb, limitált darabszámban készülő Karácsony naplóba pedig a karácsonyi emlékeket őrizhetitek meg. 


A naplóknál és az albumoknál is fontos volt számomra, hogy mind a külső borítás, mind a belívek szépek, igényesek legyenek, amit szívesen vesztek a kezetekbe, és amik méltó otthont adhatnak a legfontosabb emlékeiteknek.

És, hogy a kisbabáitok most is már élvezhessenek egy-egy Maman terméket, most már 2 féle kis alvótársat is választhattok nekik, egy kislibát vagy egy nyuszit, többféle színben! 


Nem csak a termékek eladása a fontos számomra, hanem az is, hogy az általam megàlmodott termékek részei lesznek az életeteknek, megőrzik a gondolataitokat, érzéseiteket és egyszer majd a gyermeketek veszi a kezébe és olvassa a ti kézzel írt soraitokat... én megterveztem, de ti keltitek életre őket!

Jelenleg is több napló készül, hamarosan mutatom is őket szép sorban! 


Bízom benne, hogy sokatokhoz eljutnak a termékeim, és kicsit általuk részese lehetek a történeteiteknek!

Szeretettel,Nóri