Várlak várandósnapló

Őrizd meg életed egyik legérzelemgazdagabb időszakát a Várlak című várandósnaplóba!


Várandósságod teljes történetét leírhatod a naplóba!

A fogantatás pillanatától egészen a szülés élményének leírásáig.

A napló 3 fő részből áll:

1.trimeszter

2. trimeszter

3. trimeszter

Összesen 150 oldalnyi hely, hogy hétről-hétre leírd a babavárással kapcsolatos érzéseidet, a héten történteket, feljegyezd a vizsgálati időpontokat és eredményeket, de akár megírhatod a kórházi táskába szükséges vagy más beszerzésre váró dolgok (akár az otthonszüléshez szükséges kellékek) listáját is, valamint támpontokat kapsz a szülési terv megírásához.


Amennyiben a párod nyitott rá, minden trimeszter végén válaszolhat pár kérdésre, hiszen nem csak a kismama, hanem a leendő apa megélése is fontos,  ő is egy új, érzelmekkel teli utazáson vesz részt, ami nem mindig könnyű...

A napló egyes pontjai közt vannak visszatérőek is, de minden héten lesznek újabb állítások, amelyek kitöltésével mindig más nézőpontból tekinthetsz a várandóssága, a testi, lelki változásokra...  Az egyes pontokon végighaladva támpontokat kapsz, hogy milyen emlékeket rögzíts, de van, ahol szabadon írhatsz vagy akár képeket is beragaszthatsz.


A Várlak napló éppen nyomdában van, amíg elkészül, addig is rendelhető, de a várható szállítási idő kicsit nagyobb a megszokottnálVariáció kiválasztása:

11 900 Ft