Ovis emlékeim

2023.07.20

Az Ovis emlékeim naplót Tihanyi Bernivel a DreamWorld Design megálmodójával készítettük el nektek Bernivel már régóta ismerjük egymást, gyakran megosztom az érzéseimet, gondolataimat vele a naplókkal, a vállalkozásommal kapcsolatban. Már terveim közt szerepelt egy napló ovisoknak, mikor az egyik beszélgetésünk alkalmával Berni felvetette, hogy csináljunk együtt egy ovisoknak szóló naplót. Természetesen rögtön beleegyeztem, nagyon kedvelem Bernit, szeretem a munkáit, bízom az ízlésében. A napló vázlatát nagyjából percek alatt raktuk össze, annyira mindketten ugyanarra gondoltunk, hogy mik kerüljenek bele. A napló digitális formáját is sikerült viszonylag hamar megcsinálnom, és szerencsére Berninek is tetszett minden. Egy kérdésen vacilláltunk, hogy mekkora legyen maga a napló. Nem szerettük volna, ha túl nagy formát adunk neki, hogy "kezelhetetlen" legyen, viszont szerettük volna, ha pár ovis rajzot is be tudtok ragasztani, így kellett, hogy nagyobb legyen, mint az eddigi naplók. Így végül 25x25 cm -es méret mellett maradtunk, amit még lapozgatni is könnyű, de elférnek benne rajzok is. Mivel mindketten szeretjük a pasztelles árnyalatokat, így az ovis naplók is egy halvány rózsaszín és kékeszöld színt kaptak. 

Az óvodások élményeit, emlékeit, érzéseit összegyűjtő naplóban megőrizhetitek többek között

- a gyermeked ovis barátainak névsorát, azzal együtt, hogy kit miért tart a barátjának

- az ovis szólásait, mondásait

- az oviban tanult verseket, dalokat

- a legkedvesebb ovis játékait

- egy-egy ovis nappal kapcsolatos érzéseit 

- óvodás ünnepeken készült fotókat 

- az ovis programok, kirándulások élménybeszámolóit is


Kettőnk 4 gyerekéből van, aki már elballagott az oviból, van, aki most épp ovis, és olyan is, aki pont most szeptemberben kezdi az óvodás éveket. Bízunk benne, hogy saját tapasztalataink alapján olyan ovis naplót készítettünk, amibe összegyűjthetitek az óvodás évek legfontosabb emlékeit, és amit később szívesen lapozgattok majd a gyerekekkel együtt, visszaemlékezve, hogy milyen is volt az a pár év, amíg óvodás volt. 

Neked ajánljuk a naplót, ha már van ovis korú gyermeked, vagy épp nálatok is van olyan gyerkőc, aki most szeptemberben kezdi meg ovis kalandjait. 

Rendeljétek meg most, hogy a szeptemberi ovikezdésre már nálatok legyen! 


Szeretettel, 

Nóri és Berni