A legújabb naplóról : Ölembe Várlak

2023.05.30

A legújabb naplónk egy közös szerzemény, amely babára vágyó nőként segíthet Neked abban, hogy leírhasd, összegezd az ezzel az időszakkal kapcsolatos gondolataidat, érzéseidet, történéseidet.

A Maman&Ölembe Várlak közös naplónk létrejöttében van még egy társunk, akit most szeretnénk bemutatni Nektek. Tőle származik a kezdő löket, amiből táplálkozva végtelen lelkesedéssel megalkottuk az Ölembe várlak Naplót.
Zsanett szívében született meg az igény arra, hogy gondolatait-érzéseit és a babára várásának eseményeit egy napló formájában megörökíthesse. Megkeresését amiatt tartom szívet melengetőnek, mert így a naplónk egy itt-és-most babára vágyó nő valós igénye szerint jöhet létre. Zsanett résztvevője volt egy korábbi Ölembe Várlak - Babahívó női körnek, így jutott eszébe, hogy összekössön minket Mariannal, azaz a Maman-t és az Ölembe Várlak-ot. Mindketten hálásak vagyunk érte, hiszen így a tapasztalatunkat és tudásukat összeadva megalkothattunk egy olyan naplót, amely ezt a nehéz, embert próbáló időszakot kíséri végig.


Bízunk benne, hogy sokatoknak segíthetünk a naplónkkal!