Ajánló - az én kedvenceim
Ezen az oldalon összeszedtem pár személyes kedvencemet, akik szívvel-lélekkel csinálják a termékeiket anyáknak és babáiknak

(*A lista folyamatosan bővül..)

Mamasi

Szívvel tervezve, kézzel készítve

Fanni vagyok, egy csodálatos kisfiú Anyukája és a Mamasi márka megálmodója. A babakelengye kollekciók tervezésénél a kisfiam adja a legnagyobb ihletet és tapasztalt Anyukaként pedig pontosan tudom, hogy mi az, amire egy baba körül szükség van.

A Mamasi babaszoba kollekciók alapanyagait a legnagyobb gondossággal válogatom össze. A textilek mindegyike Oko-tex Standard 100 minősítéssel rendelkezik, mely minősítés garantálja, hogy a termékek biztonságosak, bőrbarátak és nem tartalmaznak ártalmas anyagokat. Minden termék Magyarországon, manufakturális keretek között készül, ahol minden egyes darabot kézzel és hatalmas odafigyeléssel készítenek.

Fontosnak tartom, hogy a babák, gyermekek körül megjelenő eszközök elsősorban a gyerekeknek tetsszenek. Élvezzék felfedezni, megnézni, megfogni, használni. Emellett azonban azt is gondolom, hogy a szülőnek is fontos, hogy számára esztétikus textil adjon a gyermekének, mely megbízható és biztonságos forrásból származik. A Mamasi babakelengyéket a finom minták, letisztul színek és a harmónia jellemzi.

A Mamasi termékei között a következő babakelengye termékeket találjátok: babafészek, babaágynemű, kiságy rácsvédő, szoptatós párna, babatörölköző, hálózsákok és még sok más.

Ha kíváncsi vagy a Mamasi termékekre, akkor gyere és nézz szét: https://mamasi.hu"

Üdv,
Fanni